1 napos Jomblang barlang Obelyx és Timang beach program

1 napos program (Csak Jáváról elérhető)

Ár: 145 Euro/fő

Online jelentkezés
Az Online jelentkezés még nem kötelez semmire, csak informál bennünket a szándékról.

PROGRAM NAP MENETE:

Felveszünk a hotelednél, és irány a Jomblang barlang.  A sűrű dzsungel titokzatos fogságában ez az eldugott természeti csoda lenyűgöző látványt tartogat. A barlangba kötélen eresztenek le bennünket a helyi segítők, nem kell semmilyen mászni tudás és erő ehhez. Ugyanakkor az ereszkedés izgalmas és a magasból letekintve felejthetetlen élményt nyújt mindenkinek ez a kaland. A barlang üregeiben hatalmas sziklaalakzatok emelkednek, kristálytiszta patakok csörgedeznek, csillogó cseppkövek díszítik a falakat. A sötét járatok misztikus hangulata, a magasból beszűrődő napfény és a lámpák fényének játéka varázslatos atmoszférát teremt, melyben a kalandorok felfedezőként lépnek be a természet titokzatos birodalmába. Nekünk nagyon-nagyon bejött!

Következő megállónk az Obelix Sea View Yogyakarta egyik népszerű tengerparti látványossága. A hely fő vonzereje a gyönyörű sziklaterület, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a tengerre.

A látogatók a szikla tetejéről élvezhetik az Indiai óceánra nyíló fantasztikus kilátást és a romantikus naplemente pillanatait. Ezen kívül az Obelix Sea View étteremmel és kávézóval is rendelkezik, ahol ízletes ételeket szolgálnak fel.

A látogatók különféle érdekes fotóhelyeken is fotózhatnak itt, mint például az égbolt fedélzetén, a kaktuszföldön vagy a marokkói faluban.

A végtelenített medence rendkívül sokat dob az egyébként is igen látványos helyen! Ez egy olyan úti cél, amelyet nem szabad kihagyni.

Következő uticélunk a Parangtritis Beach. A strand a régióban zajló vulkáni tevékenység miatt fekete homokjáról híres, a zord sziklák pedig drámai vonzerőt adnak ennek a helynek. Az indonéziai Yogyakarta déli partján található Parangtritis Beach lélegzetelállítóan szép és igazán egzotikus tengerparti célpont.

Mi kipróbáltuk a lovaskocsit, a széles homokos fövenyen elképesztően látványos fotókat készítettünk! Nagyon tetszett ahogy a homokot fedő sekély vízről visszaverődött a fény, és tükörként láttok benne a távolabb lévő hegyeket. Innen tökéletesen rá lehet látni az Obelix Sea View-ra is.

  

Utolsó megállónk a méltán híres Timang beach és a nem kevésbé nevezetes Gondola! Autónkkal a part felé közeledve mintegy 3 kilométerre a parttól terepjáróba kell szállnunk, mivel a meredek utakon normál autó nem tud feljutni. De ez egy jó kis program önmagában is!

Ha adrenalinfüggő vagy, és szereted az extrém sportokat, ez a hely neked való! Ha egyszerűen csak élvezni szeretnéd a kilátást, Timang akkor is remek úti cél. Valamivel több mint 100 méterre a parttól van egy gyönyörű sziklás sziget. Ide két úton lehet átjutni, vagy a kötél hídon (Igen izgalmas!), vagy a Gondolában. (Ez még izgalmasabb!) Ezenkívül a közelben található néhány helyi étterem, ahol ízletes homárt fogyaszthatunk.

  

Néhány évvel ezelőttig Timang Beach egy félreeső hely volt, amelyet csak a helyiek ismertek. A gondola a part és a kis sziget összekapcsolására készült, és a helyiek homárhalászatát szolgálta. Az évek során azonban híre ment erről a szokatlan közlekedési módról, és a Timang Beach-et lassan megszállták a turisták.

Manapság a Timang Beach gondola népszerű turista látványosság, és sokan jönnek ide, hogy élvezzék az utazást ezzel a szokatlan, kézi erővel működtetett eszközzel.

  

 

Ez egy egészen elképesztően látványos és élménydús program nap, de igen jól kell megszervezni, mert korlátozott időben és módon lehet bejutni a helyekre, ezért erősen javasoljuk, hogy egyedül ne vágjon senki ennek a programnak a megszervezésébe!

A túra végeztével dőlj hátra és lazíts, miközben a sofőr visszavisz a szállásra.

Tartalmazza:
• Transzfer hoteltől hotelig
• Sofőr
• Belépők
• Jeep az utolsó 3 km-re
• Parkolási és egyéb díjak

Nem tartalmazza:
• Ételek és italok
Fontos információk:

• Az időjárás miatt a program sorrendje változhat, esetleg kimaradhat egy-egy megálló!
• Magyar kísérő csak előre egyeztetett esetben, külön díjazás ellenében vesz részt ezen a programon!

A fakultatív programok minimum létszáma 2 fő.

Az árak tájékoztató jellegűek, a foglaló befizetése előtt bejelentés nélkül megváltoztathatók.
Foglalni 30% előleg befizetésével lehetséges.

Az aktuális árak és részletek miatt érdeklődj az alábbi telefonszámon vagy email címen.

Jelentkezni, érdeklődni az alábbi elérhetőségeinken lehet.


Címünk:
I Love Bali Tour Center – Indonézia, Bali, Denpasar, Sanur beach, Jalan Danau Tamblingan 75.
I Love Bali Watersport Center – Indonézia, Lembongan sziget, Mangrove street

Email címünk:
ilovebalicenter@gmail.com

Facebook:
I Love Bali – Szeretem Balit

Telefonszámunk:
+36302617843
Ha van viber alkalmazásod a +36302617843-es telefonszámot hívd be, így ingyen tudsz hívni vagy írni nekünk.
(Ne felejtsd el az idő eltolódást, itt 7 órával több van, mint otthon!)

egwegeg4z