1 napos kirándulás a tradicionális királyi városba Ubud-ba és környékére

1 napos program

Start kb. 10:30 – Vége 19:00

Ár: 105 Euro/fő

Online jelentkezés
Az Online jelentkezés még nem kötelez semmire, csak informál bennünket a szándékról.

A NAP 1. PROGRAMJA:

Tradicionális fafaragó műhely látogatás

A balinézek világszerte híresek kézművességükről. A fafaragás mestersége nemzedékről nemzedékre száll. A túrán betekintést nyerhetünk a fafaragás művészetébe és testközelből csodálkozhatunk a faragók által létrehozott remekművekben és készítésük folyamatában. A műhelyben lehetőség van vásárlásra is, így fafaragványt itt érdemes venni/vinni. :)

A NAP 2. PROGRAMJA:

Ubud – King Palace

A tradicionális stílusban épült királyi palota egy gyönyörű kis folyó völgyében épült városban kapott helyet amit a helyiek Ubud-nak hívnak.

Ubud híres a kézművességről, sok híres festő és más művészek éltek és élnek itt a mai napig, nagy az idegenforgalom és nem méltatlanul, hiszen a város még Bali viszonylatban is kiemelkedő szépségű építészeti csodákkal rendelkezik. Közülük is kimagaslik a King Palace, amelyet okvetlenül meg fogunk nézni!

 

A NAP 3. PROGRAMJA:

Goa Gajah Ubud – Elefánt Barlang

Feltehetően a 11. században épült, mint spirituális meditációs hely. Goa Gajah név kissé félrevezető, mert olyan benyomást kelt, mintha egy gigantikus, elefántokkal teli barlang lenne. Mindazonáltal, a Goa Gajah “Elefánt-barlang” egy olyan régészeti lelőhely, amely jelentős történelmi értéket képvisel, és önmagában is különleges hely a látogatáshoz. A Bedulu falu hűvös, nyugati szélén található, hat kilométerre Ubudtól, nem kell több mint egy óra ahhoz, hogy meglátogassuk a kőfaragványokat, a központi meditációs barlangot, a fürdőket és szökőkutakat.

A NAP 4. PROGRAMJA:

Ebéd a vízesés alatt

Egy fantasztikus helyen ebédelünk, csodás hegyoldalban, vízesés zubogását halljuk, miközben finom helyi ételeket kóstolunk meg!.

Ez a nemrégiben nyílt étterem az egyik fénypontja a napnak, nem szabad kihagyni!

 

A NAP 5. PROGRAMJA:

Traditional Art Market – Tradicionális Művész Bazár

Egy röpke autóútra van az ubudi tradicionális bazár, mely minden nap várja a látogatókat. A piacon jó minőségű termékeket lehet kapni, mint pl: gyönyörű igazi selyem sálak, kézzel szőtt táskák/kosarak/sapkák, különféle szobrok/fafaragványok, papírsárkányok és még sok egyéb kézzel megmunkált termék.

A Balin kapható termékek többsége a piacon megtalálható, hiszen Ubud falu a művészetek fellegvára. Az Art Market-en igényes balinéz szuvenírekből is lehet válogatni. Alkudni mindenképpen ajánlott!

Ha valaki látta a hollywood-i Ízek, imák, szerelmek című filmet Julia Roberts főszereplésével, akkor ne hagyja ki ezt a piacot, hiszen pár jelenet a filmből itt játszódik.

A program tartalmazza:
– magyar asszisztencia
– hűtött üdítők
– ebéd
– WIFI
– ebéd
– belépők
– transzfer (szállodától szállodáig)

A fakultatív programok minimum létszáma 2 fő.

A fakultatív programoknál transzfer felár (5 USD/program/fő) fizetendő Sanur területén kívüli felvételi pont (pick up) esetében.

Az árak tájékoztató jellegűek, a foglaló befizetése előtt bejelentés nélkül megváltoztathatók.
Foglalni 30% előleg befizetésével lehetséges.

Helyszinen történő jelentkezést fakultatív programokra szervezési okok miatt sajnos nem mindig tudunk elfogadni! Helyszini jelentkezéskor 15 usd/program/fő a felár.

A 8 év alatti gyerekek 20% kedvezményt kapnak a programok díjából (kivéve 3 órás Delfin program).

Az aktuális árak és részletek miatt érdeklődj az alábbi telefonszámon vagy email címen.

Jelentkezni, érdeklődni az alábbi elérhetőségeinken lehet.

Email címünk:
ilovebalicenter@gmail.com

Telefonszámunk:
+36302617843
Ha van Viber, WhatsUpp alkalmazásod a +36302617843-es telefonszámot hívd be, így ingyen tudsz hívni vagy írni nekünk.
(Ne felejtsd el az idő eltolódást, itt 7 órával több van, mint otthon!)

egwegeg4z