1 napos Lembongan sziget felfedező túra sznorkelezéssel

1 napos program

Start 07:45 – 08:45 között
Vége 17:00 – 18:00 között

Ár: 78 USD/fő

Online jelentkezés
Az Online jelentkezés még nem kötelez semmire, csak informál bennünket a szándékról.

Lembongan és Nusa Penida

Fedezd fel a paradicsomi Lembongan szigetet Bali déli partjainál és nézz körül a víz alatt 3 különböző csodaszép korallzátonynál Nusa Penida szigetnél az Indiai-óceánban. Csodáld meg a trópusi halak, az élő korallflórák és állatvilág széles választékát.

Lembongan és Penida szigetek Bali fővárosától megközelíthető gyorshajókkal, mintegy 20-35 perc alatt át lehet érni a szigetekre.

  

Nagyon népszerű mindkét sziget a szörfösök és búvárok között, de mindenki számára lebilincselő látványosság a szigeteket körül ölelő korallzátony rendszer.

Az  érintetlen trópusi sziget  legmagasabb pontja 50 méter tengerszint feletti magasságban van, az átlagos csapadékmennyiség mintegy 1000 mm évente. Kicsi a hőingadozás,  30 Celsius fok körül van a nedves és a száraz évszakban egyaránt. A rosszul betonozott utak keskenyek és rossz minőségűek, ráadásul még kanyargósak is, de éppen ez adja meg a varázsát a helynek.  A helyi lakosok rendkívül segítőkészek és barátságosak, nem lehet elmenni egymás mellett köszönés nélkül!

Program menete:

– 7:45 (Nusa Dua, Kuta, Legian, Seminyak) és 8:45 (Sanur) között indulás a hotelből. (Ha a Bali szállásod máshol található, akkor lépj velünk kapcsolatba).
– A gyorshajó 9:30-kor indul Lembongan szigetre, mely kb 20 perces hajóútat jelent. Partot érve a helyi vezetővel találkozol és kiválasztod a megfelelő sznorkel felszerelést (maszk, uszony, mentőmellény).
– Ezt követően 3 csodálatosan szép helyen sznorkelezés Lembongan és Penida sziget körül, ahol felfedezheted a korallvilág változatosságát, a bennük élő organizmusokkal tiszta, meleg vízben. :) Megcsodálhatod a Toyapakeh fal, Giant Trevally és Mangrove helyek látványos korall kertjeit és színpompás halait. Az egyes helyeken kb 30 perc áll rendelkezésre.
A sznorkelezés minden korosztály számára élvezetes és ajánlott!
– A tengerparti indonéz ebéd után hagyományos hajóval vagy gondolával indulás a mangrove erdei túrára, ahol betekintést láthatsz ebbe a különleges ökoszisztémába.
– A hajókázás után autóra pattansz és Lembongan sziget ikonikus pontjait látogatod meg, mint pl a Panoráma Point, Dream beach és Devil’s tear.
– Az autós program végén 16:00-kor gyorshajóval visszaindulás Balira, a kikötőbe érkezve a sofőr visszavisz téged a szállodába.

Mire lesz szükséged

Fényképezőgép, kamera (feltöltve) és üres memória kártyával! De nagyon oda kell figyelni a napsütésre, mert bár a hajó fedett, de a tengerről visszaverődő sugárzás is erős! 30 faktoros krém ajánlott! Ellenzős sapka és napszemüveg nélkül el se induljunk, de a tarkónkra is érdemes bőven kenni az anyagból! E mellett fürdőruha, törölköző, és egy jó kis vízálló papucs vagy cipő, ami biztosan kell majd.

A program tartalmazza:
– hajós transzfer Bali és Lembongan sziget között
– sznorkelezés 3 helyszínen Lembongan és Penida sziget körül
– sznorkel felszerelés (maszk, uszony, mentőmellény)
– mangrove hajókázás
– autós túra Lembongan szigeten
– magyar asszisztencia (csak előzetes időpont egyeztetés esetén)
– ebéd
– belépők
– transzfer (szállodától szállodáig)

A fakultatív programoknál transzfer felár (5 USD/program/fő) fizetendő Sanur területén kívüli felvételi pont (pick up) esetében.

A fakultatív programok minimum létszáma 2 fő.
Ez nem privát túra, azaz a programon több résztvevő is lehet különböző nemzetiségekből.

Az árak tájékoztató jellegűek, a foglaló befizetése előtt bejelentés nélkül megváltoztathatók.
Foglalni 30% előleg befizetésével lehetséges.

Helyszínen történő jelentkezést szervezési okok miatt sajnos nem tudunk elfogadni!

A 8 év alatti gyerekek 20% kedvezményt kapnak a programok díjából (kivéve 3 órás Delfin program).

Az aktuális árak és részletek miatt érdeklődj az alábbi telefonszámon vagy email címen.

Jelentkezni, érdeklődni az alábbi elérhetőségeinken lehet.

Email címünk:
ilovebalicenter@gmail.com

Telefonszámunk:
+36302617843
Ha van viber alkalmazásod a +36302617843-es telefonszámot hívd be, így ingyen tudsz hívni vagy írni nekünk.
(Ne felejtsd el az idő eltolódást, itt 7 órával több van, mint otthon!)

egwegeg4z