1 napos Mekong Delta program

EGY NAPOS FAKULTATÍV PROGRAM A MEKONG DELTÁHOZ – 166 USD/Fő

A túra reggel 8 órakor indul a szállodából. Utazás minibusszal vagy busszal Ben Tre városába, amely a Mekong-deltában található. Kb 2 órás autózást után érjük el a Mekong deltát, és nagyobb hajóval átkelünk a Mekong folyón. Itt kis csatornákon végig hajózunk ezen a rendkívül különleges, természeti és helyi látványosságokkal teli szakaszon, megnézzük az ananászültetvényeket, gyümölcsösöket és kis falvakat.

Érintjük a Sárkány-szigetet, a Phoenix-szigetet és a Teknős-szigetet, majd megállunk a híres Unikornis-szigeten, és ellátogatunk egy helyi méhfarmra, ahol megkóstoljuk a mézbort, rizsborral és banánborral együtt. Különleges kígyókkal ízesített borokat is találunk itt, amit a bátrabbak meg is kóstolhatnak. Sétálunk egy kicsit a folyó eldugott kis ösvényein, majd igazi Vietnami ebédet és ízletes trópusi gyümölcsöket fogyasztunk el, miközben hagyományos dél-vietnami zenét hallgatunk.
Bevásárlási lehetőségként igazán egzotikus kókuszos cukorkát, mézet, és sok-sok féle egyéb apróságot tudunk itt beszerezni a falusiaktól. Sőt, megismertetnek bennünket a cukorkészítés rejtelmeivel.

boat

TARTALMAZZA:
Felvétel a szállodában 8 órakor
Tapasztalt angolul beszélő idegenvezető
Magyar kísérő (előre egyeztetett esetben)
Átkelés hajóval a Mekong folyón
Csónakázás a Mekong deltában
Látogatás a méh farmon
Vietnámi vendéglátás zenével
Trópusi gyümölcsök, mézes tea és kókuszos cukorka
Vietnami ebéd
Palackos víz
Belépődíjak és városnéző jegyek

NEM TARTALMAZZA:
Személyes kiadások

egwegeg4z