4 órás autós vagy motoros sziget felfedező túra Lembonganon

4 órás program

Időtartam: 09:00 – 13:00 vagy 14:00 – 18:00

Ár: 60 Euro/fő

Online jelentkezés
Az Online jelentkezés még nem kötelez semmire, csak informál bennünket a szándékról.

Gala Gala barlanglakás

Underground House: Gala-Gala – Egy Byasa nevű férfi saját maga által épített föld alatti házban élt 1961-1976 között. Csupán kalapács, véső, és az intuíció állt rendelkezésére, hogy kivájja ezt az egyedülálló barlanglakást. Az 500 négyzetméteres üregnek több bejárata, ablaka és szellőzője van, kicsit szorongásos odabent lenni, de mindenképp érdemes megnézni, még kívülről is igen érdekes hely! Ha le szeretnél menni a járatokba, akkor kb 50.000 IDR/fő belépőt kell fizetni az építő unokájának.

Dream Beach

Lembongan sziget egyik látványossága a Dream beach, mely meredek sziklafalakkal határolt gyönyörű öböl, porcukorszerű homokkal és kristálytiszta kék vízzel rendelkezik. Szálloda is üzemel a beach felett, ahol koktél vagy sör kíséretében élvezzük a csodaszép látványt.

Blue Lagoon (Kék Lagúna)

Sziget körüli utunk következő állomása a Kék Lagúna. Fürdőzésre, úszásra nem igazán alkalmas a hely, de ha a megfelelő napszakban járunk erre, akkor a kék és a zöld hihetetlen árnyalatai felejthetetlen látványt nyújtanak.

Devil’s tears (Ördög könnyei)

Ha eddig nem láttunk delfineket a sziget körüli hajóút során, itt a legvalószínűbb, hogy találkozunk velük. A látványos, tagolt sziklapart rengeteg beugróval és barlanggal tarkított. Mivel a nyílt Indiai-óceán itt találkozik a szárazfölddel, így a hullámverés gyakran 30-40 méter magasra szórja a vízpermetet, mely lenyűgöző és egyben félelmetes látvány.

Mangrove erdő

Nusa Lembongan északkeleti sarkát jelentős Mangrove erdő borítja. Ezt mindenképp meg kell látogatnunk, a helyi halászok kis hajóikkal rendkívül ügyesen lavírozva hatolnak be keskeny csapásokon az áthatolhatatlan dzsungelbe, sőt a hajókból kiszállva keskeny padlókon végig lépdelhetünk ott, ahová ember ritkán juthat el.

Mire lesz szükséged

Fényképezőgép, kamera..feltöltve és üres memória kártyával! De nagyon oda kell figyelni a napsütésre, mert bár az autó fedett, de a sugárzás erős! 30 faktoros krém ajánlott! Ellenzős sapka és napszemüveg nélkül el se induljunk, de a tarkónkra is érdemes bőven kenni az anyagból! E mellett törölköző, és egy jó kis vízálló papucs ami biztosan kell majd.

A program tartalmazza:
– 4 órás autós vagy motoros kirándulás
– WIFI
– Gala Gala barlanglakás (belépő kb 50.000 IDR/fő)
– Dream beach strandolás
– Blue Lagoon
– Szikla túra
– Mangrove erdő
– magyar asszisztencia (csak előzetes időpont egyeztetés esetén)
– transzfer (szállodától szállodáig)

A fakultatív programok minimum létszáma 2 fő.

A fakultatív programoknál transzfer felár (5 USD/program/fő) fizetendő Sanur területén kívüli felvételi pont (pick up) esetében.

Az árak tájékoztató jellegűek, a foglaló befizetése előtt bejelentés nélkül megváltoztathatók.
Foglalni 30% előleg befizetésével lehetséges.

Helyszinen történő jelentkezést fakultatív programokra szervezési okok miatt sajnos nem mindig tudunk elfogadni! Helyszini jelentkezéskor 15 usd/program/fő a felár.

A 8 év alatti gyerekek 20% kedvezményt kapnak a programok díjából (kivéve 3 órás Delfin program).

Az aktuális árak és részletek miatt érdeklődj az alábbi telefonszámon vagy email címen.

Jelentkezni, érdeklődni az alábbi elérhetőségeinken lehet.

Email címünk:
ilovebalicenter@gmail.com

Telefonszámunk:
+36302617843
Ha van Viber, WhatsUpp alkalmazásod a +36302617843-es telefonszámot hívd be, így ingyen tudsz hívni vagy írni nekünk.
(Ne felejtsd el az idő eltolódást, itt 7 órával több van, mint otthon!)

egwegeg4z