1 napos Bakas elefántolás, orángután látogatás és Kusamba strand túra

1 napos program

Start 09:30 – Vége 19:00

Ár: 115 Euro/fő

Online jelentkezés
Az Online jelentkezés még nem kötelez semmire, csak informál bennünket a szándékról.

A NAP 1. PROGRAMJA:

Tegenungan Waterfall – vízesés

Tegenungan vízesés Bali szigeten az egyik leglátványosabb természeti csodája. Gyönyörű fákkal és növényzettel borított völgyön keresztül juthatunk el ide. Mindössze 15 méter magasból hull alá a nagy mennyiségű víztömeg. Felfrissítés gyanánt fürödni és megmártózni mindenképpen érdemes.

A NAP 2. PROGRAMJA:

Bakas elefánt és orangután állatpark

Ez az állat és növény park ad otthont néhány elefántnak és Orangután mellett sok egyéb állatnak. Maga a park nem túl nagy, de varázslatos hely, elefántháton lovagolni és megtekinteni a híres Borneói orangutánokat. A bátrabbak egy ösvényen lesétálhatnak a dzsungel mélyén fekvő folyóhoz is.

Ezen a programon van lehetőség a dzsungel folyón egy rendkívül hangulatos, teljesen veszélytelen rafting túrán részt venni, ez egy igazán felejthetetlen, gyönyörű élmény! Ez az extra program feláras.

A NAP 3. PROGRAMJA:

Goa Lawah templom és Denevér barlang

Ez a templom egyike a 9 szent templomnak Bali szigetén. A helyiek jellemzően ott építenek templomot, ahol valamiféle természeti látványosság, érdekesség van jelen. Ebben az esetben a templomot a közeli barlangban ezrével lógó denevérek, és az azokat szívesen fogyasztó mitikusnak mondható szent kígyók tiszteletére építették a XI. században. A természetes hasadék Balinéz neve a  “Goa”, azaz “barlang” és “Lawah”, azaz “denevér szavakból adódik. “

Érdemes az esti órákban meglátogatni a templomot és a barlangot, mivel sötétedéskor kiözönlő denevérek félelmetes szép látványt nyújtanak. A hagyomány szerint a levegőből ránk pottyant denevér ürülék nagy szerencsét hoz ránk!

A NAP 4. PROGRAMJA:

Kusamba – fekete homokos strand

Kusamba Beach egyik kedvenc látványossága Balinak, fekete, vulkáni homokos tengerpartjával, a helyi halászok tradicionális hajóival festői látványt nyújt. Nusa Penida szigetét teljes egészében láthatjuk innen. Kusamba maga a csoda a fröccsenő hullámokkal, trópusi hangulatával, a lágy tengeri szellővel.

A halpiac ezen a helyen általában 10 órától délután 4 óráig van nyitva. A szorosban, Bali és Nusa Penida sziget között rengeteg a hal, így gyakran látunk fehér vitorlákkal suhanó halászcsónakokat a tengeren az egész Kusamba strandon. Mintegy 40 halász család él itt, akik a hagyományos só készítő eljárásokkal egészítik ki keresetüket.

A program tartalmazza:
– magyar asszisztencia
– hűtött üdítők
– ebéd
– WIFI
– belépők
– transzfer (szállodától szállodáig)

A fakultatív programok minimum létszáma 2 fő.

A fakultatív programoknál transzfer felár (5 USD/program/fő) fizetendő Sanur területén kívüli felvételi pont (pick up) esetében.

Az árak tájékoztató jellegűek, a foglaló befizetése előtt bejelentés nélkül megváltoztathatók.
Foglalni 30% előleg befizetésével lehetséges.

Helyszinen történő jelentkezést fakultatív programokra szervezési okok miatt sajnos nem mindig tudunk elfogadni! Helyszini jelentkezéskor 15 usd/program/fő a felár.

A 8 év alatti gyerekek 20% kedvezményt kapnak a programok díjából (kivéve 3 órás Delfin program).

Az aktuális árak és részletek miatt érdeklődj az alábbi telefonszámon vagy email címen.

Jelentkezni, érdeklődni az alábbi elérhetőségeinken lehet.

Email címünk:
ilovebalicenter@gmail.com

Telefonszámunk:
+36302617843
Ha van Viber, WhatsUpp alkalmazásod a +36302617843-es telefonszámot hívd be, így ingyen tudsz hívni vagy írni nekünk.
(Ne felejtsd el az idő eltolódást, itt 7 órával több van, mint otthon!)

egwegeg4z