NEW – Félnapos látogatás Bali dél-keleti részén

Félnapos program

Start 8:00 – Vége 14:00

Ár: 95 Euro/fő

Online jelentkezés

Az Online jelentkezés még nem kötelez semmire, csak informál bennünket a szándékról.

A NAP 1. PROGRAMJA:

Penglipuran falu – a legtisztább falu

Azt mondják, hogy az egykori birodalmi korszakban minden király gyakran használta ezt a területet szórakozási helyként. Penglipuran egy nagyon egyedi falu, még mindig gyönyörű vidéki arcát őrzi, mint a múltban. Elképesztő szenzáció megismerni egy falut, amelynek arca nem változott több száz év óta.

Érdemes meglátogatni a fenséges Pura Desa vagy falusi templomot, amely a falura néz a kőút felső végén.

Őslakosként, akik még mindig ragaszkodnak a hagyományokhoz és a kulturális értékekhez, Penglipuran lakossága gyakran végez különféle rituálékat.
A Penglipuran falu által a falu fenntarthatóságának megőrzése érdekében hozott tilalmak közé tartozik például a motoros járművek használatának tilalma, hogy a levegő minősége tiszta maradjon.

A NAP 2. PROGRAMJA:

Kerta Gosa

A Kerta Gosa Bali egyik örökségi helyszíne Klungkung városának központjában, Bali keleti részén. A palota Bali egyik leghíresebb turisztikai célpontja, és számos turista látogatja naponta. Kerta Gosa neve szanszkritból származik, nevezetesen a Kerta azt jelenti, hogy békés, a Gosa pedig a Gosita szóból azt jelenti, hogy bejelentés. Ennélfogva a Kerta Gosa szó egy kedves joghatóságot jelent. A Kerta Gosa épülete nagyon egyedi és tele van magas művészeti értékkel. Tehát ez a hely egy egyedülálló hely Balin. A Kerta Gosa melletti modern épületben igen érdekes kiállítást láthatunk Bali történelméről, mindenképp érdemes meglátogatni ezt a kiállítást, valamint a közelben álló emlékművet!

A NAP 3. PROGRAMJA:

Monkey garden and pool bar

Ebédelni és úszni egyet ezen a gyönyörű helyen fogunk.

A Bella Kita Monkey bárja házi készítésű harapnivalókat, hagyományos balinéz ételeket kínál, az étteremmel szomszédos, biofarmáról frissen szedett alapanyagokból. Egy csodálatos, 4 méteres kő Buddha vigyáz rád, miközben nézelődsz és lustálkodsz a csodálatos végtelenített medencében. Lélegzetelállító kilátás nyílik a kókuszdióval szegélyezett völgyre és a távoli óceánra, miközben egy jeges hideg italt, sört vagy koktélt kortyolgatsz. A Bella Vista Monkey bárja kedvenc étkezési és lazuló helyszínünk.

Finom ételek festői dzsungelben. A Bella Vista a legjobb kávéról, bio teákról, lassan préselt gyümölcslevekről és fantasztikus turmixokról is ismert.

A program tartalmazza:
– magyar asszisztencia
– hűtött üdítők
– ebéd
– WIFI
– belépők
– transzfer (szállodától szállodáig)

A fakultatív programok minimum létszáma 2 fő.

A fakultatív programoknál transzfer felár (5 USD/program/fő) fizetendő Sanur területén kívüli felvételi pont (pick up) esetében.

Az árak tájékoztató jellegűek, a foglaló befizetése előtt bejelentés nélkül megváltoztathatók.
Foglalni 30% előleg befizetésével lehetséges.

Helyszínen történő jelentkezést fakultatív programokra szervezési okok miatt sajnos nem mindig tudunk elfogadni! Helyszíni jelentkezéskor 15 usd/program/fő a felár.

A 8 év alatti gyerekek 20% kedvezményt kapnak a programok díjából (kivéve 3 órás Delfin program).

Az aktuális árak és részletek miatt érdeklődj az alábbi telefonszámon vagy email címen.

Jelentkezni, érdeklődni az alábbi elérhetőségeinken lehet.

Email címünk:
ilovebalicenter@gmail.com

Telefonszámunk:
+36302617843
Ha van Viber, WhatsUpp alkalmazásod a +36302617843-es telefonszámot hívd be, így ingyen tudsz hívni vagy írni nekünk.
(Ne felejtsd el az idő eltolódást, itt 7 órával több van, mint otthon!)

egwegeg4z