Hajós túra Lembongan és Ceningan sziget körül Baliról

7 órás program Baliról

Időtartam: 08:30 – 15:30

Ár: 105 Euro/fő

Online jelentkezés
Az Online jelentkezés még nem kötelez semmire, csak informál bennünket a szándékról.

Az egyik legjobb program, különösen akkor, ha szereted a tengert és a hajózást! Baliról indulva, kb 40 perces hajózással érjük el a szigeteket, majd itt a legszebb helyeket tekintjük meg, és három helyen is tudunk snorkelezni. Több öbölben is ki  tudunk szállni a hajóból!

Mangrove Reef

A legszebb korallzátony Lembongan sziget környékén. Varázslatos élővilággal – színes korallokkal és halakkal – a legjobb sznorkelező hely. A helyi élővilág gazdag, egy egyszerű maszkkal és pipával is csodákat látunk a víz alatt. Nagyon sok búvár merül itt, mivel a kristálytiszta vízben a sok halacska mellett néha teknősöket is láthatunk.

Blue Lagoon (Kék Lagúna)

Sziget körüli utunk következő állomása a Kék Lagúna. Fürdőzésre, úszásra nem igazán alkalmas a hely, de ha a megfelelő napszakban járunk erre, akkor a kék és a zöld hihetetlen árnyalatai felejthetetlen látványt nyújtanak. Tengerről tekintjük meg.

Mahana point

A világ egyik legkedveltebb szörfös helye. Hajónkról rácsodálkozhatunk a szörfösök fantasztikus mutatványaikra, és megcsodálhatjuk a sziklabarlang tetején található kis balinéz éttermet. Ez a megálló a sziklaugrók egyik kedvelt helye. Tengerről tekintjük meg.

Devil’s tears (Ördög könnyei)

Ha eddig nem láttunk delfineket a sziget körüli hajóút során, itt a legvalószínűbb, hogy találkozunk velük. A látványos, tagolt sziklapart rengeteg beugróval és barlanggal tarkított. Mivel a nyílt Indiai-óceán itt találkozik a szárazfölddel, így a hullámverés gyakran 30-40 méter magasra szórja a vízpermetet, mely lenyűgöző és egyben félelmetes látvány. Tengerről tekintjük meg.

Ellátás

Ebédelni egy tengerparti étteremben fogunk, valamelyik szigeten, az időjárás függvényében.

Mire lesz szükséged

Fényképezőgép, kamera..feltöltve és üres memória kártyával! De nagyon oda kell figyelni a napsütésre, mert bár a hajó fedett, de a tengerről visszaverődő sugárzás is erős! 30 faktoros krém ajánlott! Ellenzős sapka és napszemüveg nélkül el se induljunk, de a tarkónkra is érdemes bőven kenni az anyagból! E mellett törölköző, és egy jó kis vízálló papucs ami biztosan kell majd. Maszkot és pipát kapsz a hajón, de ha van sajátod ne felejtsd magaddal hozni.

A program tartalmazza:
– 7 órás hajós kirándulás Lembongan és Ceningan sziget körül
– sznorkelezés 2 helyen
– maszk, pipa, uszony használatát
– ebéd a beachen
– ásványvíz a hajón
– magyar asszisztencia (csak előzetes időpont egyeztetés esetén)
– transzfer (szállodától szállodáig)
Ez a hajós kirándulás Baliról indul és ide érkezik vissza. Az úti terv változhat az időjárási körülmények következtében!

A fakultatív programok minimum létszáma 2 fő.

A fakultatív programoknál transzfer felár (5 USD/program/fő) fizetendő Sanur területén kívüli felvételi pont (pick up) esetében.

Az árak tájékoztató jellegűek, a foglaló befizetése előtt bejelentés nélkül megváltoztathatók.
Foglalni 30% előleg befizetésével lehetséges.

Helyszinen történő jelentkezést fakultatív programokra szervezési okok miatt sajnos nem mindig tudunk elfogadni! Helyszini jelentkezéskor 15 usd/program/fő a felár.

A 8 év alatti gyerekek 20% kedvezményt kapnak a programok díjából (kivéve 3 órás Delfin program).

Az aktuális árak és részletek miatt érdeklődj az alábbi telefonszámon vagy email címen.

Jelentkezni, érdeklődni az alábbi elérhetőségeinken lehet.

Email címünk:
ilovebalicenter@gmail.com

Telefonszámunk:
+36302617843
Ha van Viber, WhatsUpp alkalmazásod a +36302617843-es telefonszámot hívd be, így ingyen tudsz hívni vagy írni nekünk.
(Ne felejtsd el az idő eltolódást, itt 7 órával több van, mint otthon!)

egwegeg4z