Melukat vízesés és Balinéz lélektisztítási szertartás

Félnapos program

Start 8:30 – Vége 12:30

Start 12:30 – Vége 16:30

Ár: 105 Euro/fő

Online jelentkezés

Az Online jelentkezés még nem kötelez semmire, csak informál bennünket a szándékról.

❤️ Csodálatos vízesések és környezet önmagában is egy jó program, de részt vehetsz egy Balinéz TISZTÍTÁSI “MELUKAT” Szertartáson is. 🙏🙏🙏

A testhez és az elméhez hasonlóan a lélek is piszkos és szennyezett lehet. Minden gondolatunk, szó és tettünk közvetlenül befolyásolja a lélek állapotát, és a tisztaságát. A testhez hasonlóan a lélek is mindig kap szennyeződést. Akkor is ha semmit sem csinálunk. Célszerű tehát a test és a lélek rendszeres természetes energiával történő tisztítása. A balinézek egyik módja a melukat (tisztulási szertartás). A melukat a „su” szóból származik, ami azt jelenti, hogy „jó”, és a „lukat”, ami „tisztulást” jelent. A melukat tehát szó szerint öntisztulást jelent. . A bali hinduk szenteltvízzel végzik a melukat szertartást, hogy jólétet, jóságot szerezzenek, és megtisztítsák a lelket az olyan negatív dolgoktól, mint a rémálmok, a betegségek, a szorongás, az elme terhei és így tovább.

A Taman Beji Griya vízesés egyike azoknak a szent helyeknek, ahol a balinézek a megtisztulási szertartást végzik, amelyről a közösség úgy gondolja, hogy képes meggyógyítani a betegségeket és elűzni a rossz dolgokat belőlünk.

Emellett a Taman Beji Griya vízesés egy Beji is, amely a közösség szent helye, ahol a balinéz hagyományos szertartás részeként szentelt vizet kívánnak kérni. Ezért a Taman Beji Griya vízesés hangulata még mindig nagyon természetes és megőrizte eredetiségét. A Taman Beji Griya vízesés tisztító szertartása az egyetlen hely, ahol a vízesés része a tisztítási folyamatnak. Sokan meditálnak és elmélkednek a barlangban is.

A Taman Beji Griya vízesésnél a tisztítási ceremónia 5 szakaszból áll, nevezetesen:

1,
Tisztítás a vízesés alatt, ami egy rejtett kanyonban van a barlangban.
2.
Tisztítás a forrásokban.
3.
Engedjük el az érzelmeinket a vízesésben. (Kiáltsuk a világba a fájdalmunkat)
4.
Tisztítás a csobogó alatt a medencében.
5.
Tisztítás fiatal kókuszvízzel a pap által.

A Taman Beji Griya vízesés szent megtisztulási ceremóniájának előnyei az elme, a lélek és a test megtisztítása a rossz dolgoktól, valamint a napi rutin telítettségétől, de a negatív energia hatásának elűzésére is alkalmas . Azok az emberek, akik elvégezték a megtisztulási szertartást, békések, boldogok, nagylelkűek és nyugodtak lesznek.

Tehát a Balinéz nép számára a Taman Beji Griya vízesés egy hely az öntisztulásra, a megnyugvásra, a gyógyulásra és a kikapcsolódásra is egy nagyszerű hely.

Jöjjön a jóság, a jólét, az egészség és a béke minden irányból.

A program tartalmazza:

– szertartások
– különleges ital kóstoló
– balinéz öltözet
– medencés fürdési lehetőség
– állat simogató
– ebéd
– belépők
– transzfer (szállodától szállodáig)

A fakultatív programok minimum létszáma 2 fő.

Magyar asszisztencia csak előzetes időpont egyeztetés esetén, külön megbeszélt díjazás ellenében lehetséges ezen a programon

A fakultatív programoknál transzfer felár (5 USD/program/fő) fizetendő Sanur területén kívüli felvételi pont (pick up) esetében.

Az árak tájékoztató jellegűek, a foglaló befizetése előtt bejelentés nélkül megváltoztathatók.
Foglalni 30% előleg befizetésével lehetséges.

Helyszínen történő jelentkezést fakultatív programokra szervezési okok miatt sajnos nem mindig tudunk elfogadni! Helyszíni jelentkezéskor 15 usd/program/fő a felár.

A 8 év alatti gyerekek 20% kedvezményt kapnak a programok díjából (kivéve 3 órás Delfin program).

Az aktuális árak és részletek miatt érdeklődj az alábbi telefonszámon vagy email címen.

Jelentkezni, érdeklődni az alábbi elérhetőségeinken lehet.

Email címünk:
ilovebalicenter@gmail.com

Telefonszámunk:
+36302617843
Ha van Viber, WhatsUpp alkalmazásod a +36302617843-es telefonszámot hívd be, így ingyen tudsz hívni vagy írni nekünk.
(Ne felejtsd el az idő eltolódást, itt 7 órával több van, mint otthon!)

egwegeg4z