Fél napos Tanah Lot templom túra tradicionális balinéz vacsorával

Fél napos program

Start 12:00 – Vége 20:00

Ár: 85 Euro/fő

Online jelentkezés

Az Online jelentkezés még nem kötelez semmire, csak informál bennünket a szándékról.

A NAP 1. PROGRAMJA:

Taman Ayun Templom

Ezt a templomot Mengwi fejedelme, I. Gusti Agung Anom alapította a 17. században. A templom gyönyörűen faragott ajtói és a remekbe szabott kegyhely templom tornyai látványos emlékeket idéznek a múlt századokból. A sáncárkok övezte kis mesterséges tó közepén elhelyezkedő kert maga a csoda !

A NAP 2. PROGRAMJA:

Tanah Lot Temple

A sziklára épített templom apálykor gyalog is megközelíthető, de dagálykor a sziklára épült szentély valóban úgy néz ki, mintha a vízen úszna. A szentélybe csak hinduk léphetnek be, de magára a sziklára apálykor fel lehet menni. Rengeteg turista látogatja a templomot, valóban csodaszép a hely, a környezetében lévő sziklákról nagyon jó fotókat tudunk készíteni. Különösen naplementekor érdemes idejönni!

A NAP 3. PROGRAMJA:

Tradicionális balinéz vacsora

Egy pici balinéz faluba látogatunk el, hogy megismerjük milyen is az igazi balinézek élete. A pár család által lakott faluban rövid sétával felfedezzük a helyi látványosságokat, majd egy nagyon barátságos család házába látogatunk. Itt beöltözünk a helyi népviseletbe (nagyon érdekes fotókat tudunk magunkról haza küldeni! :), és egy tradicionális vacsorát fogyasztunk el, miközben a családi zenekar helyi muzsikát játszik.

Kiemelkedő látványosságban lesz részünk amikor a család fiatalabb és idősebb nőtagjai különféle táncokat mutatnak be nekünk.

A balinéz vacsorát minimum 6 fő részvétele esetében tudjuk megtartani. Amennyiben nem jön össze a 6 fő, akkor egy tradícionális balinéz ebéd (bali guling – malacsült) illetve egy Kuta-i városnézés lesz helyette.

A program tartalmazza:
– magyar asszisztencia
– hűtött üdítők
– tradicionális vacsora
– WIFI
– belépők
– transzfer (szállodától szállodáig)

A fakultatív programok minimum létszáma 2 fő.

A Tanah Lot program esetében a balinéz vacsorát minimum 6 fő részvétele esetében tudjuk megtartani. Amennyiben nem jön össze a 6 fő, akkor egy tradicionális balinéz ebéd (babi guling – malacsült) illetve egy Kuta-i városnézés vagy Pillangó Park látogatás lesz helyette.

A fakultatív programoknál transzfer felár (5 USD/program/fő) fizetendő Sanur területén kívüli felvételi pont (pick up) esetében.

Az árak tájékoztató jellegűek, a foglaló befizetése előtt bejelentés nélkül megváltoztathatók.
Foglalni 30% előleg befizetésével lehetséges.

Helyszínen történő jelentkezést fakultatív programokra szervezési okok miatt sajnos nem mindig tudunk elfogadni! Helyszíni jelentkezéskor 15 usd/program/fő a felár.

A 8 év alatti gyerekek 20% kedvezményt kapnak a programok díjából (kivéve 3 órás Delfin program).

Az aktuális árak és részletek miatt érdeklődj az alábbi telefonszámon vagy email címen.

Jelentkezni, érdeklődni az alábbi elérhetőségeinken lehet.

Email címünk:
ilovebalicenter@gmail.com

Telefonszámunk:
+36302617843
Ha van Viber, WhatsUpp alkalmazásod a +36302617843-es telefonszámot hívd be, így ingyen tudsz hívni vagy írni nekünk.
(Ne felejtsd el az idő eltolódást, itt 7 órával több van, mint otthon!)

egwegeg4z