Befektetés

ELADÓ ÉS KIADÓ VILLÁK, TELEK, VÁSÁRLÁS, ÉS VILLA ÉPÍTÉS BALIN

Álomotthont vagy ingatlanbefektetést keresel? Esetleg hosszú távú bérlőként szeretnél megoldást találni?

  

Balin rengeteg eladó vagy kiadó nagy értékű villa vár. A trópusi paradicsomban számos gyönyörű, egzotikus és hangulatos eladó, kiadó villát találhatsz, de segítünk telek vásárlásban, vagy villa építésben is.
  

Kihívás lehet végre megtalálni a tökéletes villát Balin. A megoldandó kihívások közé tartozik az ingatlan értékelése, a jogi és szabályozási megfelelés, a bérleti vagy adásvételi szerződések, majd végül az álmaid otthonának karbantartása és gondozása. Egyszerűsítjük a folyamatot, ésszerűsítjük a dolgokat, hogy Te arra a bali életmódra összpontosíthass, amelyről álmodtál.

  
Hiszünk abban, hogy a lehető legteljesebb tájékoztatást nyújtjuk az általad választott ingatlanról. Válaszd ki a kívánt környéket – a fiatal és menő Canggu, a békés Mengwi, a feltörekvőben lévő Candidasa, a csúcskategóriás Seminyak, a barátságos Sanur, a csodálatos Uluwatu, vagy egyéb új területeken, mi segítünk ebben!

Szervezzünk meg egy találkozót köted és helyi partnereink között. Tekintsd meg álmaid villáját. Nyugodtan oszd meg velünk gondolataidat, hogy jobban ki tudjunk szolgálni.
  

Az otthonkereséstől az építkezés kivitelezésén keresztül az ingatlankezelésig igyekszünk minden lépésben jelen lenni. Végső célunk, hogy sikeresnek lássuk Téged lakástulajdonosként, befektetőként vagy mindkettőként.
  

A MI TÖRTÉNETÜNK
Sok sok évvel ezelőtt érkeztünk először Balira, és szinte azonnal megragadott bennünket a sziget hangulata, az itteni emberek mosolygós élet és vendégszeretete. Az időjárás egész évben tökéletes, ez szinte mindennél többet nyomott a latban!

Utazásszervezőként több ezer ember nyaralását szerveztük meg itt Balin, úgy véljük igen sikeresen.

Azóta itt élünk, és ugyan az elmúlt években sok problémával találkoztunk itt is, de ezekből tanultunk a legtöbbet. Rengeteg kapcsolatot építettünk ki, eléggé átlátjuk az itteni lehetőségeket, jogi hátérrel tudjuk garantálni, hogy a megvásárolt ingatlan valóban tehermentes, az esetleges építtetésnél garanciákat vállalunk, amelyet írásban, közjegyzővel hitelesítünk. Bizton állíthatjuk, hogy érdemes itt befektetni.
  

Nagyon hasznosnak érezzük magunkat, ha a lakásvásárlók házat, villát, telket vásárolnak, és élvezik az ingatlanérték rohamos növekedését.

  

Minta video – 1

Minta video – 2

Érdeklődésedet erre az email címre várjuk:

ilovebalicenter@gmail.com

De ezen a telefonszámon is el tudsz érni bennünket:
+36302617843

Ha van WhatsUpp vagy Viber alkalmazásod a +36302617843-es telefonszámot hívd be, így ingyen tudsz hívni vagy írni nekünk.
Magyar idő szerint reggel 6 és délután 2 között vagyunk általában elérhetőek.

egwegeg4z