Bali Silver – 4 x 1 napos csomag


4 x 1 napos program

Ár: 360 Euro/fő

Online jelentkezés
Az Online jelentkezés még nem kötelez semmire, csak informál bennünket a szándékról.

Kintamani vulkán és Ubud Monkey forest túra

Silver shop – Ezüst bolt

Csodálatosan elkészített ezüst ékszerek készítésének folyamatát fogjuk megtekinteni az egyik legszebb ezüst műhelyben, ami egyben üzlet is. Magas nemesfém tartalma miatt, és fantasztikusan szép kidolgozottsága miatt fülbevalót, gyűrűt, karpereceket és egyéb arany tárgyakat is érdemes itt vásárolni. Kiváló alkalom ez egy kis szuvenír vásárlásra az otthoniaknak.

A NAP 2. PROGRAMJA:

Kávé ültetvény

Vadregényes hegyoldalon lesz a következő megállónk egy kávé ültetvényen, ahol nagyon hangulatos környezetben kóstolhatjuk végig (ingyenesen) a helyi kávé és kakaó fajták mellett a számunkra leginkább ízletes gyömbér teát is.

Mégis talán a legérdekesebb a „Luwak” kávé a világ állítólag legfinomabb kávé fajtája, amelyet egy kis cibetmacskaféle „állít elő”, mely a fákon él, és az egyik kedvenc eledele a piros, érett kávébab, és csakis a legfinomabb szemeket választja ki. A kávébab a kis emlős gyomrán átvándorolva kémiai folyamatokon megy keresztül, majd az állat kiüríti. Ezután az értékes kávészemeket összegyűjtik, megtisztítják, pörkölik és őrlik, csakúgy, mint minden más kávéfajtát.

Ajándékba itt célszerű kávét vásárolni, mivel eredeti hamisíthatatlan kávét, teát, csokoládét kapunk.

A NAP 3. PROGRAMJA:

Kintamani vulkán

A Batur hegy Kintamanin fekszik, és 1800 óta többször tört ki, napjainkban is aktív. A csodálatos panorámát nyújtó hegyet közvetlenül a parkolóból csodálhatjuk meg. A vulkáni kráterben fekvő Batur tó Bali legnagyobb tava, amely vízforrásként szolgál a helyieknek, és a szigeten élőknek is. Az elbűvölő kilátás miatt a hegy környéke híres turistalátványossággá vált, amely hűvös környezettel várja az idelátogatókat.

Itt élvezetes és nagyon hangulatos ebédet fogyaszthatunk el egy étteremben amely csodálatos kilátás nyújt.

A NAP 4. PROGRAMJA:

A Tegelalang Rizsterasz

Az egyik legfelkapottabb terasz a környéken. A rizsteraszt csodálatosan tervezték meg, a lépcsőzetesen kialakítás kiemelkedően komoly építészeti munka. Munka közben láthatjuk a balinéz rizstermesztőket, sőt mi magunk és végig mehetünk a teraszokat elválasztó ösvényeken! A völgy festői kilátását nyújt az azt körülvevő pálmafákkal!

A NAP 5. PROGRAMJA:

Ubud – Monkey Forest

Egy autentikus Bali templom komplexumban járunk, amely egy dzungellel borított kis völgyben helyezkedik el, egy kis patakocskával a völgy alján. Az ősi épületek félelmetes, ugyanakkor elbűvölő összhangban vannak a környezettel. Mintegy 200 fős majom familia él itt, melyek annyira hozzászoktak a turistákhoz, hogy vigyáznunk kell, mert a majmok nagy csoportokban is körbevehetik az embert és elvesznek minden élelmet tartalmazó táskát, sokszor élelem nélkülit is. Veszélyben vannak itt a napszemüvegek és az ékszerek, mert a majmok ezeket is szeretik kikapni az ember kezéből.

Ulun danu templom túra óriás rizsterasszal

A NAP 1. PROGRAMJA:

Tradicionális fafaragó műhely látogatás

A balinézek világszerte híresek kézművességükről. A fafaragás mestersége nemzedékről nemzedékre száll. A túrán betekintést nyerhetünk a fafaragás művészetébe és testközelből csodálkozhatunk a faragók által létrehozott remekművekben és készítésük folyamatában. A műhelyben lehetőség van vásárlásra is, így fafaragványt itt érdemes venni/vinni. :)

A NAP 2. PROGRAMJA:

Jatiluwih – Big Rice Field

Jatiluwih a nyugati részén található Balinak, Denpasar felé ezen az úton egy kevésbé forgalmas részét fedezhetjük fel a szigetnek, csodálatos, szemet gyönyörködtető tájon autózunk, miközben óriási rizsteraszok suhannak el mellettünk. A barátságos helyi gazdák mindenhol szívesen fogadnak bennünket, és egy rövid megállóra mindenképp érdemes időt szánni.

A NAP 3. PROGRAMJA:

Beduguli Mini Zoo – Óriás kígyó és denevér!

Egy röpke út közbeni megálló a Beduguli Mini Zoo. Itt mindenféle állatot megfogdoshatunk és fényképezhetünk, melyeket az otthoni állatkertekben csak a ketrecek, akváriumok mögül csodálhattunk. Óriás denevérrel, egy roppant aranyos cibetmacskával, óriásgyíkokkal stb. találkozhatunk, a még bátrabbak pedig nyakukba vehetnek egy óriáskígyót is!

A NAP 4. PROGRAMJA:

Ulun Danu Temple – Beratan Bedugul Lake

A Beratan tó partján, csodálatos hegyvidéki környezetben helyezkedik el a híres úszó templom. Bali híres templomai közül talán a leglátványosabb (A Tanah Lot templom mellett!), kellemes klímája miatt sok turista fordul meg itt. A kényelmes légkondis autónkból kiszállva némi  időt töltünk el itt, és egy nagyon finom svéd asztalos ebédet fogyasztunk el. Ha marad idő, megnézzük az itteni kis állatparkot is!

A NAP 5. PROGRAMJA:

Bedugul Fruit Market és gyümölcs kóstolás

Sok-sok  piacon jártunk már Balin, de egyértelműen ez a piac az, ahol érdemes kóstolgatni. Nagyon tisztán és látványosan tálalják a különlegesnél különlegesebb – számunkra ismeretlen – trópusi gyümölcsöket.  A helyi lakosok minden gyümölcsöt és zöldséget Bedulul körüli földeken termelnek, azok frissek és üdék! Ráadásul nagyon kedvesen kínálgatnak bennünket. A „Dragon” gyümölcsöt meg kell kóstolni!

És mi itt vettük egy nagyon funny embertől az “Örök garanciás” Breitling órákat!

Padang bay Kaland program barlangi vízeséssel és snorkelezéssel

A NAP 1. PROGRAMJA:

Tukad Cepung – barlangi vízesés

A Tukad Cepung vízesés Bali egyik legegyedibb pontja. Ehhez a vízeséshez kalandos, dzsungelszerű ösvény vezet, Könnyen elérhető és csak 15 perces sétára van a parkolótól. Néhány lépcsőt ugyan meg kell másznunk, mire lejutunk a szűk kanyonban csobogó folyóhoz, majd ezen végigsétálva a barlanghoz,de maga az út is csodálatos vadregényes környezetben vezet. A barlang mennyezetéről lehulló vízesést a bejutó napfény csodálatos csíkokba rendezi, és fantasztikus fotókat tudunk itt készíteni! Imádjuk ezt a helyet!

A NAP 2. PROGRAMJA:

Besakih anyatemplom

A templom pontos eredete nem tisztázott, de szent helyként való jelentősége szinte minden bizonnyal az őskori időkből származik. A Pura Penataran Agung kőbázisai és több más templom is hasonlít a megalitikus lépcsőzetes piramisokra, amelyek eredete legalább 2000 éve nyúlik vissza.

A balinézek számára ez a templom a legszentebb és legfontosabb szentély, mely látványosságával mindenképp megérdemli a figyelmet.

A NAP 3. PROGRAMJA:

Padang bay – A legjobb snorkelező helyek egyike Balin

A Padangbai-t fehér homok és tiszta kék víz jellemzi. Láthatunk itt teknőst, tintahalat, murénák mellett rengeteg színes bohóchalat, ami mindenki kedvence (Némó). A kikötőből a snorkelezés helyszíneire Jukung (három törzsű) hajóval megyünk. Padang bay látványos tengerpartján az egyik helyi étteremben fogjuk elfogyasztani ebédünket.
Ne aggódj, mert egy snorkeling vezető lesz veled.

A NAP 4. PROGRAMJA:

Zenés est az I Love Bali Center bárban.

A programról haza térve kb 19-22 óra között vendégünk vagy egy italra, ahol gitár szó vagy zene mellett átbeszéljük a mai napot és megnézzük az elkészített fotókat, filmeket.

Nusa Dua túra – Vacsora Jimbaranban a tengerparton (önköltséges)(fél napos)

A NAP 1. PROGRAMJA:

Dreamland Beach

A Dreamland beach Nusa dua (és talán Bali) legszebb tengerpartja, ahol  a part fehér homokos és napozni, fürdeni és még szörfözni is lehet.

A NAP 2. PROGRAMJA:

Padang Padang beach

A Julia Roberts film – Ízek, imák, szerelmek – egyik jelenetét ezen a beachen forgatták. Nagyon látványos hely. Gyönyörű, kristálytiszta víz…

A NAP 3. PROGRAMJA:

Uluwatu Templom

Varázslatos naplemente, a szikla tetejéről lenyűgöző kilátás nyílik Bali legendás szörf beacheire.

A tényleges fénypontja a túrának az Uluwatu templom, az egyik leglátványosabb hindu templomok egyike Bali tengerpartján.
A 11. században, épült gyönyörű templom egy 90 méteren magasodó mészkő sziklán van az Indiai-óceán felett.

A NAP 4. PROGRAMJA:

Vacsora Jimbaranban (önköltséges)

Egy kis halászfaluba látogatunk a híres Jimbaran beachre, ahol a tengeri vacsorát szolgálnak fel, közvetlenül a tengerparton, fenséges naplementével a háttérben.

A programdíj tartalmazza:
– magyar asszisztencia
– hűtött üdítők
– WIFI
– ebéd
– belépők
– transzfer (szállodától szállodáig)

A fakultatív programok minimum létszáma 4 fő.

A fakultatív programoknál transzfer felár (5 USD/program/fő) fizetendő Sanur területén kívüli felvételi pont (pick up) esetében.

Az árak tájékoztató jellegűek, a foglaló befizetése előtt bejelentés nélkül megváltoztathatók.
Foglalni 50% előleg befizetésével lehetséges. Utalás esetében 3% tranzakciós díj számolódik fel.

Helyszínen történő jelentkezést szervezési okok miatt sajnos nem tudunk elfogadni!

Az aktuális árak és részletek miatt érdeklődj az alábbi telefonszámon vagy email címen.

Jelentkezni, érdeklődni az alábbi elérhetőségeinken lehet.

Email címünk:
ilovebalicenter@gmail.com

Telefonszámunk:
+36302617843
Ha van viber alkalmazásod a +36302617843-es telefonszámot hívd be, így ingyen tudsz hívni vagy írni nekünk.
(Ne felejtsd el az idő eltolódást, itt 7 órával több van, mint otthon!)

egwegeg4z